dorin galben tv8

Cum se numește emisiunea lui Dorin Galben de la TV8

Jurnalistul Dorin Galben va avea o emisiune la TV8, recent a fost publicat promo al acestei emisiuni. Va fi o emisiune politică.

Potrivit primelor informații făcute publice, aceasta se va numi FREEDOM, cu Dorin Galben.

Potrivit lui Dorin Galben, TV8 este printre puținele instituții mass-media credibile.

”Voi modera o emisiune la TV8. Va fi o ediție pe săptămână. E vorba de un talk-show politic. (…) Am acceptat pentru c-am fost asigurat că voi putea face jurnalism independent, echidistant și corect. Am acceptat pentru echipa profesionistă și dotările tehnice de care dispune televiziunea. Am acceptat pentru că așa o să pot ajunge și în casele oamenilor care nu mă urmăresc pe Youtube sau pe Instagram. Am acceptat pentru că sincer cred că în prezent TV8 este printre puținele instituții mass-media credibile”, a scris Dorin Galben.

Dorin Galben spune că realizează faptul că momentul ales este unul complicat, televiziunea trece printr-o criză de imagine, dar își asumă toate riscurile.

”Știu, poate acum nu este cel mai oportun moment să merg la un post de televiziune care a fost în centrul unui scandal atât de mare. Apele încă nu s-au limpezit. Neîncrederea oamenilor încă se resimte și este argumentată. Eu însă am urmărit tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, am analizat bine totul și am luat o decizie asumată. Dacă este o decizie bună sau rea, deja timpul va arăta. Una știu sigur: eu voi da tot ce am mai bun în mine pentru ca telespectatorii să înțeleagă mai bine ce se petrece în țara asta”, a scris Dorin Galben.