angela-gonta-rizea

Angela Gonța s-a plâns la poliție pe Cristian Rizea pentru “calomnie”

Jurnalista de la TV8 Angela Gonța s-a plâns la poliție pe Cristian Rizea pentru “calomnie”

N-am nicio plăcere, dar am depus totuși o plângere la poliție pe numele lui Rizea care lansează în spațiul public calomnii la adresa mea. Sper să nu fugă de ședințe așa cum a fugit din Romania unde a fost condamnat penal”, a scris Angela Gonța pe contul său de Facebook.

Amintim că, fostul deputat român, Cristian Rizea a făcut așa-zise dezvăluiri din trecutul mai multor persoane publice. Acesta susține că fosta soție a lui Vlad Filat, Angela Gonța, în prezent prezentatoare de știri de la postul TV8, s-ar fi bătut cu o altă vedetă de televiziune acum vreo 10 ani, iar cauza ar fi fost chiar însuși fostul lider al PLDM, pe atunci Prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat.

Angela Gonța a ținut să precizeze, de asemenea, că anterior în spațiul public a apărut o înregistrare audio care surprinde discuția dintre ea și fostul ei soț, Vlad Filat. Potrivit jurnalistei, această înregistrare ar fi trucată.

În legătură cu înregistrarea trucată publicată încă acum un an, pe un canal de youtube anonim si tirajată de unii cu rea voință, precizez că, deși vocea îmi aparține, declarațiile din înregistrare sunt distorsionate, scoase din context, montate în mod eronat iar mesajul pe care îl transmite nu corespunde adevărului.

Înregistrările sunt din anii 2015-2016 ori atunci TV8 nici nu exista. Am depus o plângere penală și am solicitat procuraturii sa investigheze cum a fost posibil ca discuțiile private sa ajungă in spațiul public, cine a trucat discuția și a publicat-o.”, a precizat Gonța.