Andra este speriată de războiul din Ucraina: „Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie”

Andra se află printre vedetele afectate de ce se întâmplă în Ucraina. În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că îi este foarte greu să vadă ceea ce se petrece. Mai mult decât atât, soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că ar prefera încă doi ani de pandemie, decât un război cum e cel din țara vecină.

“Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a declarat Andra.

Ucraina trăiește de două săptămâni zile cumplite. Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenski, a adresat o scrisoare deschisă către toată mass-media mondială. Ea îndeamnă jurnaliștii să relateze adevărul și declară că războiul din Ucraina este unul al Europei și la granițele UE.  Între timp, solicită ajutoare umanitare și de securitate pentru cei care vor să fugă din calea războiului.