Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 8 martie 2022

Horoscopul zilei de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii.

Berbec

Te risipești cu tot felul de lucruri, conversații interminabile și deplasări fără scop precis. Este o zi bună pentru a te ocupa de treburile cu adevărat urgente și ar fi bine să te și organizezi exemplar.

Taur

Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te ferești de extreme în atitudinea față de situațiile cu care te confrunți. Există pericolul de a te epuiza inutil, tot întorcând pe toate fețele problemele.

Gemeni

Te amesteci în toate, fără să te intereseze finalitatea acțiunilor tale, poate și pentru că ești convins că sunt alții care se pricep la asta. Problema e că tot ei vor culege și roadele.

Rac

Ai putea folosi ocazia, pe care ți-o oferă ziua de astăzi, de a te liniști sau de a încerca, măcar, să-ți recapeți liniștea, atât cât se poate. Ai nevoie de asta, orice ai avea de gând.

Leu

Este o zi interesantă prin faptul că șansa ta este reală și rămâne în picioare, dar contextul este altul. Este un moment în care încrederea ta în tine și în reușita ta trece printr-un test de rezistență.

Fecioară

Ai parte de un moment bun, în care îți poți aduna gândurile mai ușor și te poți organiza pe mai multe planuri. Ar fi bine să eviți concluziile despre viitor pentru că situația nu stă pe loc.

Balanță

Ești dornic să construiești o fundație solidă într-un loc anume, să îți găsești liniștea pe care să o asociezi cu un loc anume. E un plan bun, dar va trebui să faci eforturi destul de mari până la reușită.

Scorpion

Ai nevoie de abordări noi în situații stresante, de o înnoire a felului în care ceri ceea ce ți se cuvine și de soluții foarte realiste pentru orice problemă cu care te confrunți.

Săgetător

S-ar putea să te lași cuprins de gânduri negre, la un moment dat, și să-ți revii imediat ce observi acest lucru. Este important să fii atent la ce spui și ce faci, dar și la starea ta de spirit.

Capricorn

Ești într-o etapă de negocieri la locul de muncă, dar nu te mulțumește acest lucru pentru că totul ți se pare inutil. Ar fi bine să-ți spui părerea cât se poate de clar, dar să accepți și părerile celorlalți.

Vărsător

Ai multe în cap și din tot acest amestec se deprind idei pe care cauți să le exprimi cât mai repede, încercând, probabil, să ți le clarifici. Din păcate, această metodă nu e cea mai bună alegere.

Pești

Discuțiile cu membrii familiei ar trebui limitate la strictul necesar, chiar dacă ți se pare o atitudine forțată. Într-o astfel de zi, când toată lumea are chef de vorbă, nu are rost să-i întrebi de soluții.