Viața bate filmul? Vladimir Zelenski l-a interpretat pe Napoleon într-o comedie

Atunci când și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din Ucraina, mulți politicieni cu experiență l-au luat în râs pe Vladimir Zelenski. Chiar și așa, acesta a dovedit că este demn pentru a conduce această țară. Aspectul care a surprins pe toată lumea este faptul că acesta a jucat un rol care parcă i-a prevestit soarta de erou.

Lista filmelor în care a jucat președintele Ucrainei Vladimir Zelenski

Partidul din care acesta făcea parte la acel moment se numea exact ca în serialul în care a jucat, ,,Partidul Slujitorul Poporului”. Rolul din acest serial este fără doar și poate cel care i-a adus un succes imens. Nici nu este de mirare, având în vedere că de când a izbucnit războiul în Ucraina, în mediul online au devenit virale secvențe din filmul ,,Sluga Poporului”.

O altă peliculă în care poate fi văzut Volodimir Zelenski este ,,Love in Vegas”. Pelicula face parte dintr-un serial de comedie precedat de alte două filme: ,,Love in the Big City” și „Love in the Big City 2”. În acest film, Volodimir Zelenski îi dă viață lui Igor, un dentist care își găsește iubirea vieții în New York, iar împreună trec prin câteva peripeții. Ulterior, aceștia ajung în Thailanda unde dau de o statuie despre care se spune că face minuni. Dorința lui Igor și a partenerei sale de viață era de a avea un copil.

În 2012, Zelenski a invadat Rusia cu armata franceză, interpretându-l pe Napoleon într-o comedie în care apare și Van Damme. Filmul a primit extrem de multe critici negative, fiind și un dezastru la box office, cu încasări de 7,8 milioane de dolari, la un buget de 8,5 milioane de dolari.

Dar Zelenski a mai jucat și în alte filme. The 8 Best Dates (2016) – este ultimul film din seria „8 întâlniri”, care a început cu comedia „8 First Dates” în 2012, a continuat cu „8 New Dates” în 2014 și s-a terminat cu „The 8 Best Dates” în 2016. În aceste filme, Zelenski joacă rolul unui veterinar care trece prin multe peripeții amuzante alături de soția sa.

În ultima parte, cei doi se despart și ajung în pat cu partenerul ideal, însă până la final descoperă că, de fapt, ei nu-și doreau cu adevărat asta și că încă se iubesc foarte mult chiar și așa cum sunt ei, imperfecți.

Vladimir Zelenski este cel mai tânăr șef de stat din istoria Ucrainei. În campania electorală, acesta a promis că nu va mai candida pentru un al doilea mandat.