veaceslav platon si mariana rata

Mariana Rață spune adevărul – Ce s-a întâmplat la TV8 când aflat despre relația dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon

Ce a știut jurnalista Mariana Rață despre relația dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon.

Jurnalista TV8, Mariana Rață susține că a avut doar bănuieli despre faptul că ar fi existat o relație între colega sa, jurnalista Natalia Morari și controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon. Dar nu a presupus că ar fi o relație amoroasă.

Mai multe dezvăluiri despre cum au stat lucrurile la TV8 în perioada când s-a aflat despre conflictul de interese provocat de relația dinte Morari și Platon, au fost făcut în cadrul unui interviu realizat de jurnalistul Dorin Galben.

Mariana Rață spune că ar fi fost sunat de diferite persoane care îi spuneau că Natalia Morari ar fi fost văzută cu Veaceslav Platon, dar toți se fereau să ofere probe sau să dea acordul de a fi citați.

„Mă sunau oamenii și îmi spuneau că i-au văzut împreună prin localuri. În prima fază nu am acordat prea mare atenție, pentru că era efectiv zvonistică.  Deja prin iunie au început să vină apeluri concrete, în locul cela, în localul cutare”, a explicat jurnalista în interviu.

Natalia Morari nega că ar avea o relație de orice fel cu Veaceslav Platon.

„Am avut cred că vreo două sau trei ședințe în ultimele săptămâni în care am întrebat-o dacă e adevărat sau nu”(…) Ea a venit și a recunoscut pentru noi, eram într-o ședință, ne-a comunicat că toate aceste informații sunt adevărate și că intenționează să plece din funcția de președinte al consiliului de administrare. Angela i-a spus că nu mai poate face emisiunea, ea a plecat și din funcția de membră a consiliului de administrare”, a spus jurnalista Mariana Rață.

Jurnalista susține că, deși erau unele bănuieli referitor la o relație între Natalia Morari și Veaceslav Platon, niciodată nu s-ar fi vorbit despre faptul că acesta ar putea fi tatăl copilului Nataliei Morari.

”Natalia de foarte multe ori ne-a povestit cum a făcut procedura de fertilizare in vitro. Cu câteva zile înainte să se întâmple ce s-a întâmplat, eu am avut o comunicare cu cineva care este bine informat, nu este de la SIS, dar care mi-a spus că au fost efectuate verificări la clinicile private din Moldova și ea nu a făcut nicăieri această procedură și eu am întrebat-o: e corect, cum explici, tu ești șantajată? Ce se întâmplă?  Și abia după acest mesaj, peste două zile, Natalia a venit și ne-a spus că tatăl este Platon. Ea ne-a confirmat și ne-a zis: îmi pare rău de un singur lucru că nu v-am spus mai devreme, atât. ”, a declarat jurnalista Mariana Rață.