Delia suferă de o afecțiune pe care a ascuns-o de ochii lumii: „Dispare și reapare”

Delia a recunoscut că a trecut prin momente destul de dificile, din cauza unei afecțiuni cu care a fost diagnosticată. Vedeta a vorbit recent, în cadrul unui interviu televizat, despre perioada în care a aflat că are anxietate.

Jurata de la „X Factor” recunoaște că s-a confruntat în repetate rânduri cu stări de anxietate și subliniază că are în continuare momente în care se simte anxioasă, mai ales atunci când este oprită pe stradă de fani pentru a face poze.

„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea.  Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care numi face provoacă plăcere”, a dezvăluit Delia Matache.

Artista crede că este inuman să ai relații cu publicul nonstop.

”În mare parte am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii).

Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu e rolul meu ăsta, adică nu sunt de la relații cu publicul nonstop și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman, n-ai cum să faci doar asta.

Și îți ia foarte mult timp să explici fiecăruia în parte, mai bine faci poza și ai rezolvat problema, dar de multe ori intervine chestia asta: nu vrei să-ți dai ochelarii jos, nu vrei să scoți limba?”, a spus Delia, în cadrul podcastului La mijloc al lui Codin Maticiuc.