Delia a răspuns la întrebarea: De ce nu face copii?

Delia Matache a răspuns din nou la întrebarea care a stat mereu pe buzele fanilor: de ce nu face copii? Artista a explicat de ce nu vrea ca familia ei să se mărească.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Deși ea nu își dorește copii, Delia Matache îi iubește foarte mult pe cei doi nepoței ai săi, fetița și băiatul surorii sale, Oana.

Delia are o căsnicie de 10 ani cu Răzvan Munteanu

Delia, în vârstă de 40 de ani, și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artista a mărturisit recent ce înseamnă soțul ei pentru ea și care este, de fapt, relația dintre ei.

„Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Trei calități ar fi prea puțin, el este mult mai complex.
Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați”, a declarat Delia pentru Fanatik.