femeia leu

Cum poate fi cucerita femeia din zodia Leu

Descopera cum poate fi cucerita femeia din zodia Leu, dar mai ales cum vrea sa fie iubita. Leoaica nu se multumeste cu oricine si orice!

Daca ai o relatie cu o femeie din zodia Leu sau esti indragostit de una si vrei sa o cuceresti, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre ea.

Trasaturile de personalitate ale femeilor din zodia Leu

S-ar putea sa te intrebi de ce Leii sunt atat de dificili, dar nu este vorba ca sunt dificili, sunt doar liderii haitei.

Ca lideri innascuti, femeile Leu adora sa preia conducerea cu orice ocazie pot. Aceste femei puternice isi vor pune mintea la orice, atat timp cat au sansa de a castiga.

Ele Nu isi pot schimba atitudinea competitiva, care este atat un punct forte, cat si o slabiciune. Daca nu au parte de provocari, acestea sunt nestimulate si se vor plictisi de lumea din jurul lor. Iar cand se plictisesc, incep sa se dezlantuie.

Natura lor ambitioasa poate deveni exagerat de increzatoare, egoista si mandra uneori, iar indrazneala lor atrage atat de multi oameni pe cat ii si respinge.

Totusi, Leoaicele isi fac prieteni ulta-fabulosi. Au o inima mare si vor lasa totul intro secunda pentru a ajuta un prieten care are nevoie. Dintre toate semnele astrologice, ele sunt persoanele cele mai potrivite pe al caror umeri sa plangi.

Si pentru ca sunt liderii oricarui grup, Leoaicele vor fi adesea candidati pentru o functie, candidati pentru burse prestigioase sau incercand sa obtina rolul principal intr-o piesa de teatru.

Cum sa trebuie sa decurga o intalnire cu o femeie din zodia Leu

Sa atragi o Leoaica nu este usor.

Adevarul este ca este destul de sceptica