Vedete din Moldova – cum arată mamele acestora

Ziua Internațională a Femeii a fost prilejul potrivit pentru ca vedetele autohtone să se laude cu mamele lor, pe care le-au copleșit cu flori şi mesaje emoționante de felicitare.

Interpreta Adriana Ochișanu a postat o poză în care apare alături de mama și fiica sa Mihaela.

,,Azi e ziua mamei mele,, cu 8 Martie scumpa noastră mama și bunicuța, te iubim!, a scris Adriana Ochișanu pe pagina sa de socializare.

,,O mamă bună este o cinste pentru familie, o icoană pentru copii martie  și-o comoară pentru bărbat“- cu acest mesaj și-a început mesajul de felicitare cu ocazia zilei de 8 martie, Doina Sulac.

,,Mama este cel mai apropiat prieten pe care îl avem atunci când încercările, grele și surprinzătoare, cad asupra noastră; când nenorocirile iau locul prosperității; când prietenii care s-au bucurat alături de noi, în momentele strălucirii noastre, ne părăsesc în clipa în care problemele ne copleșesc, numai ea rămâne lângă noi și se străduiește prin bunătatea sfaturilor și învățămintelor ei să risipească norii întunecați, făcând ca pacea să se reîntoarcă în inimile noastre, a scris Doina Sulac pe pagina sa de facebook.

Interpreta Cornelia Ștefăneț de asemenea și-a felicitat atât mama cât și prietenele, cumetrele și urmăritoarele cu Ziua Femeii.

,,La mulți ani tuturor prietenelor, colegelor, rudelor, cumătrelor, urmăritoarelor mele dragi de Ziua Internațională a Femeii! Să fiți mereu iubite, apreciate, adorate, dar mai cu seamă sănătoase! Vă cuprind!“, a scris Cornelia pe pagina sa de Instagram.

La data de 8 martie, a fost omagiată mămica lui Ionel Istrati – Valentina Istrati. La ai săi 62 de ani, ea demonstrează tuturor femeilor că poți arăta irezistibil la orice vârstă, important e să adopți un stil potrivit și să ai mare grijă atât de exterior, cât și de sănătate.

,,1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru toate doamnele de pe pagina mea si un La Mulți Ani pentru mămica, care astăzi aniversează 62 de ani!“, a scris Ionel Istrati pe pagina sa de Instagram.

Recent a fost omagiată și mama Aurei, iar cu această ocazie interpreta i-a adresat un mesaj de felicitare:
,,Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu, i-aș mulțumi pentru că mi-a dăruit așa o mamă ” (Omar Haiam). LA MULȚI ANI SĂNĂTOȘI PENTRU CEA MAI CEA MĂMICĂ ȘI BUNICĂ!!!“, a scris Aura.

Cum așchia nu sare departe de trunchi, vedetele noastre au moștenit frumusețea de la mamele lor.