Conor-McGregor

Conor McGregor, superstarul din UFC, a fost arestat în Irlanda

Conor McGregor, superstarul din UFC, a fost arestat în Irlanda, țara sa natală, pentru condus imprudent. Luptătorul se afla la volanul unui Bentley Continental GT, mașină care i-a fost confiscată de poliție. Bolidul ar costa peste 160.000 de euro.

O purtătoare de cuvânt a lui McGregor a declarat pentru MailOnline că acesta „conducea către sala de sport când a fost oprit de Garda pentru presupuse încălcări ale legislației rutiere”.

„A trecut testele de droguri și alcool efectuate la secție”, a mai adăugat aceasta.

Într-o declarație, poliția a spus că a arestat „un bărbat în vârstă de 30 de ani în legătură cu un incident de conducere periculoasă în zona Palmerstown”. „Bărbatul a fost dus la Stația Lucan Garda, unde a fost ulterior pus sub acuzare. (…) El a fost eliberat în așteptarea unei înfățișări în fața Tribunalului Districtual Blanchardstown, la o dată ulterioară”, au mai spus autoritățile.

McGregor se află în prezent într-un proces de revenire în UFC și nu a mai luptat de când a pierdut împotriva lui Dustin Poirier, în iulie anul trecut, atunci când și-a fracturat tibia.