cele-mai-geloase-zodii-1632739668k4dtsps

Care sunt cele mai geloase zodii

Cele mai geloase și posesive zodii: De la iubire nebună la ură furioasă.

Semnele zodiacale ne pot ajuta sa descifram anumite comportamente în noi și in partenerii noștri. Așa cum putem înțelege care sunt cele mai geloase sau rebele zodii, poziția stelelor în momentul nașterii noastre ne ajuta și să știm cât de geloși și posesivi putem fi într-o relație, scrie foxi.ro.

În această lista veți găsi cele mai geloase patru semne ale întregului zodiac și modul în care manifesta acest sentiment.

Taur

Cei născuți sub acest semn au încredere în partenerii lor, dar sunt și geloși, și posesivi. Deși sunt pasionali, tind să se simtă nesiguri. Din acest motiv, vor vizualiza scenarii posibile de infidelitate și vor dori confirmarea constantă a loialității și devotamentului partenerilor lor.

Taurii pot fi oameni a căror furie este greu de controlat. Așa că vor exprima fără ezitare când vor vedea că există persoane sau situații care îi fac să se gândească la partenerul lor. Dacă își confirmă suspiciunile, vinovații își vor pierde la nesfârșit încrederea Taurului.

Rac

Când Racii detectează un motiv pentru a fi geloși, nu pot să nu-și certe partenerul. Un singur aspect nepotrivit poate declanșa gelozia Gemenilor. Vor erupe de furie și vor cere explicații despre acțiunile partenerului lor.

Demonstrația de gelozie a oamenilor din acest semn se va intensifica pe măsură ce au mai multa încredere în partenerul lor. Pe de altă parte, fiind oameni romantici și sentimentali, crizele de gelozie pot declanșa un milion de emoții și este posibil să nu le exprime în cel mai bun mod.

Leu

Leii zodiacali sunt teritoriali și posesivi. Caracterul lor ii poate determina să explodeze furioși la un comportament ciudat și să provoace neîncredere. Intuiția lor nu eșuează de obicei, așa că vor realiza foarte repede dacă se întâmplă ceva ciudat cu partenerul lor.

Deși Leii nu controlează de obicei, vor dori să știe ce face partenerul lor, odată ce au detectat o mișcare neobișnuita.

Scorpion

Scorpionii sunt caracterizați prin iubire nebună și ură furioasa. Așadar, atacurile lor geloase sunt de temut, pentru că nu numai că vor fi suparăți, dar au deja un anumit grad de certitudine că se întâmpla ceva.

Scorpionii sunt intuitivi și nu le va fi dificil să confirme că gelozia lor are motive și o sursă. Dacă simt că al lor este în pericol, vor încerca să remedieze ceea ce nu este în regulă. Cu toate acestea, dacă confirmă că i-au trădat, pot planifica răzbunarea pe care o suferă partenerii lor.

Balanța

Este un semn de Aer, gelozia il poate face paranoic, este foarte posesiv și teritorial și nu o ascunde, atunci când se simte dezavantajat într-o astfel de situație prefera să se îndepărteze și să nu se mai întoarcă niciodată.

Sursa: foxi.ro