1_Victoria-Beckham

Reguli de stil de la Victoria Beckham!

Victoria Beckham este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai emblematice figuri din lumea modei. Englezoaica în vârstă de 47 de ani și-a început cariera ca interpretă de muzică pop, dar a devenit renumită în toată lumea datorită performanțelor în materie de modă și stil.

Victoria Beckham este una dintre cele mai stilate și elegante femei contemporane. De-a lungul timpului, ea s-a remarcat printr-un simț extraordinar al modei și decizii inovatoare. Hai să vedem în ce constă stilul acesteia și care sunt regulile de care se ghidează!

#1. Calitatea contează

Eleganța înseamnă simplitate și calitate. Cu alte cuvinte, nu e neapărat să porți haine scumpe. Important e să fie de calitate. Fasoanele simple și laconice sunt mai elegante decât cele pretențioase. Și sunt mult mai confortabile.

Indiferent dacă le cumperi sau le coși de sine stătător, hainele trebuie să aibă o croială bună și să fie confecționate din materiale de calitate, în măsura în care îți permiți acest lucru. Mai bine să ai o rochie bună, decât două rele. Și da, hainele trebuie să fie îngrijite, altfel ai muncit în zadar.

#2. Completează ținuta cu accesorii

Completează-ți fiecare ținută cu accesorii alese inteligent. Nu e neapărat să fie bijuterii. Eșarfa, ochelarii de soare, mănușile, poșeta, cordonul – toate îți vor fi de mare ajutor în viața de zi cu zi.

Bijuteriile de aur pot fi înlocuite cu articole de argint sau cu imitații de calitate (cuvântul cheie – calitate). Accesoriul preferat al Victoriei Beckham sunt ochelarii de soare – cel mai bun prieten al fiecărei vedete.

#3. Poșeta e mai importantă decât pare

Multe femei neglijează importanța poșetei. Dar pe lângă utilitatea practică, acest accesoriu este esențial pentru definitivarea ținutei. Stilul unei femei nu poate fi complet fără o poșetă corespunzătoare. Geanta trebuie să fie rigidă, elegantă, din piele de înaltă calitate și cu furnitură corespunzătoare.

Aceasta trebuie să reflecte stilul de viață, personalitatea și statutul deținătoarei sale. Dar să știi că nu contează atât poșeta, cât modul cum o porți. Despre acest lucru am scris mai multe în articolul de mai jos.

#4. Menține echilibru

E important să găsești echilibrul dintre eleganță și senzualitate. Dacă îmbraci o rochie scurtă, atunci topul trebuie să fie cât mai închis posibil. Și invers, dacă porți un top cu decolteu adânc, ținuta trebuie completată cu pantaloni lungi sau cu fuste decente.

Decupajele sunt o modalitate excelentă de a crea un look senzual și tentant, fără a arăta deplasat. Hainele cu decolteu oval îți vor sublinia delicatețea și feminitatea, descoperind zona claviculei și a gâtului, poate că cea mai grațioasă zonă a oricărei femei.

#5. Investește în garderoba de bază

Sfatul pe care îl auzim aproape de la fiecare icoană a modei. Moda este efemeră și ultimul răcnet al ei durează maxim un sezon. În schimb, elementele clasice de garderobă nu își pierd niciodată din actualitate, de aia sunt numite clasice.

Fusta creion, rochia neagră, pantalonii conici, cămașa albă, blugii drepți, trenci-ul, pantofii bej – toate acestea se asociază aproape cu orice și îți vor servi mulți ani înainte.

#6. Nu uita de context

Ținuta întotdeauna trebuie să fie potrivită contextului. Aceasta e una din regulile elementare, care fac diferența dintre o ținută elegantă și una ridicolă, demodată și deplasată. Dress cod-ul e la putere, indiferent de context! Nu poți să vii la birou în fustă mini, iar la un eveniment de seară în hanorac.

Și ține cont de starea de spirit sau mesajul pe care vrei să-l transmiți. Dacă se cere să fii strictă și serioasă, ai nevoie de o ținută formală. Iar dacă vrei să fii cochetă și jovială, hainele îți pot da o mână de ajutor. Ele ne influențează direct starea de spirit și mesajul pe care vrem să-l comunicăm.

#7. Feminitatea înseamnă decență

Cu toate că Victoria Beckham s-a remarcat de-a lungul timpului și prin ținute provocatoare, vedeta susține că pentru a cuceri un bărbat, nu e neapărat să te dezgolești. Femeia trebuie să fie enigmatică, iar ținutele decente arată mult mai senzual și atrăgător, decât cele care scot totul la vedere.

#8. Simplitatea este la modă

Eleganța înseamnă simplitate. Investește în articole vestimentare de bază, deoarece ele pot fi combinate între ele și nu își pierd niciodată din actualitate. Nu e neapărat să fie scumpe. Important e să fie de calitate. Stilurile clasic, dandy, nautic, romantic arată mai scump decât grunge, sport, normcore, boho, etnic sau provence, cu toate că sunt mai simple.

#9. Nu alerga după modă

Nu trebuie să confundăm eleganța cu snobismul. Cele mai elegante ținute sunt acelea care vibrează în același ritm cu personalitatea ta. Astăzi oricine poate arăta bine în haine mai puțin scumpe. Un design bun e disponibil oriunde. Poți fi elegantă doar în blugi și tricou, totul depinde de tine.

#10. Îmbracă alb-negru

Să arăți modern e mai simplu decât pare la prima vedere. Orice combinație dintre alb și negru arată proaspăt și stilat.