cele-mai-geloase-zodii-1632739668k4dtsps

4 Tipuri de bărbați vânați cel mai des de femei

Îmi place modul în care lumea modernă schimbă multe lucruri, inclusiv anumite aspecte ale relației dintre un bărbat și o femeie

Mă lovesc constant de acuzații conform cărora noi, bărbații, am fi poligami, adică incapabili de a fi fideli unei singure femei și de a o iubi doar pe ea. Doar că…

Realitatea este cu totul alta, iar poligamia a devenit o trăsătură feminină. Da, dragele doamne nu pot lua doi sau mai mulți soți, dar:

  • Ele pot ține în mod confortabil legătura cu mai mulți bărbați deodată, alegându-l pe cel mai bun dintre ei.
  • Se înconjoară de patru tipuri de bărbați care îi sunt alături practic toată viața.

Și aici îmi propun să mă opresc asupra celui de-al doilea punct, pentru că și astăzi mulți bărbați cred, în mod naiv, că într-o relație vor fi singurii și cei mai unici. Nu, prietenii mei, o relație modernă cu o femeie presupune că în viața ei vor exista următorii bărbați:

4 Tipuri de bărbați de care aproape fiecare femeie încearcă să se înconjoare Bărbați

1. Bărbatul pentru relație/soțul (adică tu)

Da, dragele doamne încearcă din răsputeri să arate că sunt puternice și independente în ziua de azi, dar puterea și independența sunt una, dar a fi capabil să tragi resurse de la un alt bărbat este cu totul altceva.

Oricum, acesta este primul și principalul, după cum crede chiar femeia, tip de bărbat din viața ei (lăsând la o parte tatăl și frații, desigur). Un bărbat pentru o relație, care pe termen lung ar trebui să devină un soț, este un garant al stabilității și al liniștii sufletești, precum și al statutului social în primul rând.

O femeie poate să nu iubească deloc un astfel de bărbat și să trăiască cu el – nu contează, principalul lucru este că el îndeplinește funcțiile unui bărbat adevărat – asigură, oferă protecție, rezolvă probleme.

2. Un om pentru emoție sau pentru…

Și aici se dezvăluie poligamia. Deoarece soțul este cel mai adesea un bărbat pentru o cauză, femeia are nevoie de un bărbat pentru trup și suflet. Un astfel de bărbat îi oferă unei femei emoții pe care nu le poate obține în căsătorie (mai ales dacă mariajul are deja câțiva ani).

Psihologii au făcut chiar câteva studii în care au descoperit că, să spunem, din același proces cu soțul ei și cu un alt bărbat, o femeie obține de multe ori mai multă plăcere de la acesta din urmă.

Așa cum am spus mai sus, un soț este un om pentru stabilitate, dar un bărbat pe lângă, pe de altă parte, este bun pentru instabilitate. Aici, femeia lasă o mulțime de emoții să treacă prin ea – cum ar fi teama că soțul ei le va vedea din greșeală, iar această teamă nu face decât să o alimenteze și mai mult înainte de iminenta întâlnire.

Sincer, am avut experiențe cu astfel de femei căsătorite și, de multe ori, au făcut lucruri la care nici nu aș visa într-o relație normală. Aceasta este minunata psihologie a femeilor.

4 Tipuri de bărbați de care aproape fiecare femeie încearcă să se înconjoare Bărbați

3. Un prieten (de preferință cel mai bun)

Aproape fiecare femeie are un iubit pe care îl cunoaște aproape din copilărie. Vorbește cu mult entuziasm despre el și îl numește cel mai bun prieten al ei, cu care poate împărtăși absolut tot ce există pe lume și care o va ajuta în orice moment, fie zi sau noapte. Dar…

Problema este că acești cei mai buni prieteni sunt, de obicei, doar bărbați slabi la minte care sunt foarte îndrăgostiți de femei, dar care fie nu-și pot recunoaște sentimentele (iar femeia se preface intenționat că nu observă), fie nu pot înțelege că femeia se folosește de ei în avantajul ei.

Și aici omul nu știe ce să facă. Pe de o parte, un astfel de prieten nu este un concurent pentru inima unei femei. Pe de altă parte, el va trebui să suporte faptul că femeia petrece suficient timp cu el și este, de asemenea, probabil să discute detaliile relației voastre.

4. Fostul

Este o greșeală să presupunem că un fost este un bărbat cu care o femeie s-a despărțit cu ceva timp înainte și cu care nu mai are contact sau nici măcar nu-și mai amintește de el. Nu, nu este așa. Multe femei nu renunță la fostul lor iubit și rămân alături de el ca o asigurare în cazul în care soțul sau actualul lor iubit devine obraznic.

Și o altă mare greșeală este să crezi că, dacă o femeie nu comunică cu fostul ei soț, e ca și cum acesta nu mai face parte din viața ei. Nu. Fostul este mereu prezent – atât direct în mintea femeii, care îi simte lipsa, își amintește de el, se întreabă dacă se poate întoarce la el după o altă relație, cât și ca influență indirectă asupra relațiilor actuale – nu este un secret că, cu cât femeile au avut mai multe relații, cu atât sunt mai toxice pentru toți bărbații în general.

Practic, un fost iubit este genul care este mereu în relația ta, fie că vrei sau nu să fie.

4 Tipuri de bărbați de care aproape fiecare femeie încearcă să se înconjoare Bărbați

Un aspect foarte interesant

Cel mai interesant lucru este că același om poate fi în mai multe roluri în același timp. Luați același fost – în același timp el este capabil să fie:

  • Un candidat pentru rolul de soț în cazul în care lucrurile nu funcționează cu actualul iubit al unei femei.
  • Un prieten deghizat, cu care o femeie este pur și simplu un prieten și nimic mai mult.
  • Și același bărbat cu care femeia se întâlnește după serviciu și petrece un timp plăcut înainte de a se întoarce la soțul ei.

În concluzie, un ciclu atât de încărcat, iar acest lucru este valabil nu doar pentru fostul, ci și pentru toate celelalte tipuri de bărbați.

Așa că… dacă o femeie îți reproșează încă o dată ție și tuturor bărbaților pe principiul că nu știm să fim credincioși și că poligamia, atunci să știi că în realitate este complet invers.