Țuțu și Iubita sa

Constantin Țuțu s-a însurat: Iubita lui arată senzațional

Fostul deputat PD Constantin Țuțu, în vârstă de 34 de ani, s-a însurat cu iubita sa, o tânără de 22 de ani.

„Cel mai important și valoros lucru din viață este familia… Mai întâi, cea în care te naști și apoi, cea pe care o creezi”, a scris tânăra pe rețelele de socializare unde a publicat și o poză de la oficiul stării civile.

Viața amoroasă a lui Țuțu a ajuns în atenția opiniei publice în octombrie anul trecut când fosta sa iubită și deja actuala soție și-ar fi împărțit pumni și replici acide într-o parcare din capitală.

Momentul încăierării a fost publicat pe internet de un martor ocular care spunea că în parcarea respectivă se afla la volanul unui BMW și fostul deputat, Acesta a ezitat să intervină pentru a calma spiritele între cele două tinere.

Constantin Țuțu este unul dintre primii reprezentanți ai PD care au fugit din Republica Moldova, la scurt timp după ce formațiunea a cedat puterea, în iunie 2019. El a fost anunțat în urmărire internațională, iar PCCOCS a pus sechestru pe bunurile fostului deputat PD, cercetat penal pentru fapul îmbogățirii ilicite comise în perioada anilor 2014-2018.

În martie 2020, Țuțu s-a întors în țară, fiind reținut la vama Leușeni. În prezent acesta este cercetat în stare de libertate.